Otkup polovnih automobila

Otkup automobila Surčin


Vršimo otkup automobila na teritoriji gradske opštine Surčin. Ako želite prodati svoj polovan automobil bez obzira na marku vozila, nazovite nas i cenu za vaše vozilo formiramo na osnovu  vizualnog pregleda vozila. Vrednost vašeg automobila formiramo u ovisnosti od trenutne ponude i potražnje vozila na našem tržištu. Plaćamo bolje od drugih, proverite i nazovite nas svakim danom od 00-24h! Naša usluga otkup polovnih automobila je jedinstvena po mnogo čemu. Razlikujemo se po najvećoj otkupnoj ceni za sve marke automobila.

Zašto biste prodali svoj polovni automobil nama?


Procedura je za Vas vrlo jednostavna. Pozovite da se dogovorimo za mesto i vreme procene gde će naš procjenitelj izvršiti procjenu Vašeg automobila. Nakon procene formira se za Vas ponuda otkupa. Na Vama je da prihvatite tu cenu ili da je odbijete. Ako budete zadovoljni procenom vozila, novac dobijate na ruke u roku od 2 sata.

Neke od prednosti kada nama prodajete polovno vozilo…


  • Isplata u gotovini u roku od 2 sata;
  • Konkurentna otkupna cena;
  • Mi kupujemo vozila svih marki, modela i cena;
  • Rešavamo papirologiju za Vas.

Otkupljene automobile isplaćujemo ODMAH. Otkup radimo na celom području Beograda a po dogovoru i šire za sve vrste automobila. Ako imate auto a ne znate šta s njim, nazovite nas i otkupit ćemo ga po većoj ceni od svih ostalih. Isplatu obavljamo na licu mjesta.


Pošaljite nam online zahtev za otkup automobila:

 

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Call Now Button065 837 61 85