Otkup polovnih automobila

Otkup automobila Beograd

Bavimo se otkupom automobila duži niz godina. Naše otkupne cene su najrealnije, a naša usluga je breza i efektna. Proverite zašto smo bolji od konkurencije.

Pozovite i uverite se u našu poslovnost.

Brojevi za besplatnu procenu vašeg automobila su:

061/ 1685107

065/8376185

Otkup automobila

Zvanična prezentacija za otkup automobila u Beogradu i celoj Srbiji. Nudimo vam otkup polovnih vozila u istom danu bez obzira na stanje automobila, pređenu kilometražu, godište proizvodnje automobila i da li je automobil benzin, benzin + plin ili dizel.

  • Profesionalan tim, uvek dostupan za besplatnu procenu vašeg auta
  • Uštedite vreme i novac prilikom prodaje polovnog automobila
  • Uverite se da je naša otkupna cena najbolja u Srbiji za vaše vozilo

Otkup polovnih vozila, isplata odmah

Ukoliko imate polovan automobil i želite da prodate bez obzira da li je Audi ili Fiat, pozovite nas. Cenu za vaše vozilo formiramo na osnovu Nemačkog Eurotax kataloga i vizuelnog pregleda vozila. Vrednost vašeg automobila za uslugu otkup vozila zavisi od trenutne ponude i potražnje vozila na našem tržištu. Plaćamo bolje od drugih, proverite i nazovite nas svakim danom od 08-23h! Naša usluga otkup polovnih automobila je jedinstvena po mnogo čemu. Razlikujemo se po najvećoj otkupnoj ceni za sve marke automobila. Ukoliko mislite da ste daleko od nas, izvan našeg reona, grešite jer radimo otkup vozila u svim gradovima. Nama nije bitno gde ste vi locirani u Srbiji jer mi pokrivamo celu Srbiju. Ukoliko hitno želite da prodate vaš automobil možete nas pozvati 7 dana u nedelji, 24h dnevno! Isplatu vašeg automobila obavljamo ODMAH, snosimo sve troškove oko prenosa vlasništva vozila. Bez obzira na vašu lokaciju u Srbiji, napravićemo dogovor i izaći vam u susret. Sa našom najboljom i najvećom otkupnom cenom za otkup vašeg vozila.

Call Now Button065 837 61 85